Over ons

KLP-ONLINE

Professioneel en zorgvuldig. Onze praktijk ervaring en specialistisch karakter maakt ons bedrijf.  De klant staat bij ons op één.  

Sinds 2007 zijn wij gevestigd in Holten  en per September 2020 verhuisd naar de Deventerweg  82 - 84   7451 MB   Holten  Wij zijn gespecialiseerd in hout en in kunststof.
Hierin hebben wij een ruim aanbod. KLP-Online is een distributeur van KLP®-producten, geproduceerd door Lankhorst Recycling Products uit Sneek.

Kunststof is een standaard voor kwaliteit. Het materiaal rot en splintert niet, gaat tientallen jaren mee en is ondershouds vrij.

Kunststof producten dragen bij aan een schoner milieu, want ze zijn gemaakt uit gerecycled materiaal, zijn niet geïmpregneerd en staan dus geen giftige stoffen af aan de omgeving.
Bovendien is kunststof later altijd weer recyclebaar. 

U bent van harte welkom op ons terrein waar wij voor u klaar staan.


Ons Team KLP-Online                                        
Henk Karman (Eigenaar)
Tel: 06-47149146
E [email protected]
Marijke Pol (Verkoop medewerker)
Tel: 0548-362890
E [email protected]Jennifer Karman (Marketing & website beheer)
Tel: 06-39628083
E [email protected]Wij helpen u graag!

 

Prijswijzigingen en drukfouten zijn voorbehouden. Alle maten en kleuren kunnen afwijken. Tussentijdse modelveranderingen zijn mogelijk en aansprakelijkheid in deze is uitgesloten. Nadruk (ook gedeeltelijk) is verboden. Alle prijzen vermeld op de website zijn inclusief 21% BTW. De website www.klp-online.nl is uitgegeven door KLP-Online te Holten.